Honger is een aanslag, geen tegenslag : basisdossier scholierenparlement 1993-1994 - Hendrickx, Ann; van Langendonck, Thomas; van Paassen, Marc; Cristiaensen, Peter (Brussel: Jongeren en de Wereld, 1993)
"Dit dossier werd bijeen geschreven door Ann Hendrickx, Thomas van Langendonck, Marc van Paassen en Peter Cristiaensen"