Expo : Grieken van Molenbeek = Grecs de Molenbeek - Kaerts, Kris; Roumeliotis, Poli (S.l.: Kris Kaerts, 2017)
"L'Amicale de La Rose Blanche ; Poli Roumeliotis ; tekst: Kris Kaerts Tentoonstelling gehouden in de Sint-Jan-de-Doperkerk te Molenbeek van 1 tot 29 oktober 2017"