af002033: Opvoering van de Spektakelrevue "Allé wat is 't na" - Socialistische Turnkring De Dageraad Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1964 door de Socialistische Turnkring De Dageraad Wilrijk voor de revue Allé wat is 't na. Tekst: School voor Lichamelijke Ontwikkeling. Socialistische Turnkring “De Dageraad„ - Wilrijk. Ere-voorzitter: Fr. Christiaenssens - Volksvertegenwoordiger. Zaterdag 21 november 1964 te 20 uur in de Feestzaal Ons Huis Heistraat 8 - Wilrijk. Opvoering van de Spektakelrevue Allé wat is 't na van Roger Plettincx en Frans Berghmans met medewerking van het Socialistisch Kabaretgezelschap „De Lustige Globetrotters”. Een weelde van Show - Humor - Muziek - Dans. De opbrengst is ten voordelen van het Kerstfeest van de Socialistische Turnkring „De Dageraad”. Algemene inkom: 15 Fr. Turners, Steunende leden en Ouderlingen: 10 Fr. Deuren: 19.30 uur. Kaarten te bekomen op het sekretariaat: Boeksveldplein 11, Wilrijk en de avond van de vertoning aan de kas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"