pr000083: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1967)
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend 3 mannen in een boot. Ze dragen elk een teken : Britse pond, dollar en DM. In de verte is er een tank met opschrift 'Israël'. Via een afstandsbediening willen de mannen de tank laten exploderen. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"