fo019989: Emile Gryson , Algemene Centrale ABVV
"Zwart-witfoto van Emile Gryson (portret), voorzitter van de AC (Algemene Centrale ABVV) van 1932 tot 1946. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"