ls000495: On prépare la fête - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van de St-Denijskerk in Vorst en op de voorgrond een man die vanop een ladder een vlaggenlijn ophangt . Linksonder Wilchars merkteken en de titel 'On prépare la fête', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"