fo027641: NCOS project 1580, Steun aan vrouwenwerking en productieve ateliers, Brazilië - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1580; Kleurenfoto, van de opslag van de zaden. NCOS project 1580, Steun aan vrouwenwerking en productieve ateliers, Brazilië, 1984-1994. Een realisatie van SIM. Land/Regio: Brazilië; Code: BRAZILIE/86; Projectnaam: Steun aan vrouwenwerking en productieve ateliers; Series: Projectnummer: 1580; Land/Regio: Brazilië; Code: BRAZILIE/86; Projectnaam: Steun aan vrouwenwerking en productieve ateliers; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"