fo020626: Vrouwenbetoging
"Zwart-witfoto van een vrouwenbetoging ter gelegenheid van de wetgevende verkiezingen van 1949. Op de eerste rij Catherine Ancion en Tine Hannick. 2de rij links : Amanda Foket. Met bord : De vrouwen eisen : gelijk loon voor gelijkwaardig werk. Gent, 13 juni 1949. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"