af004483: Geen vuiligheid op ons gemeentehuis. Een goed middel! Stemt voor de socialisten - Pauwels, Wilhem; Imprimerie Coopérative Ouvrière; BWP
"Affiche van Wilchar (Willem Pauwels) uitgegeven in 1938 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: insectenverdelger spuit op spinnen Vlaamsch Nationaal Verbond (VNV) en Rex. Tekst: Geen vuiligheid op ons gemeentehuis. Een goed middel! Stemt voor de socialisten. Gemeentekiezingen 1938. I.C.O. La Louvière Dir. A. André. Zie ook: af000673 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"