Aspekten van de Belgische vreemdelingenpolitiek 1850-1914 : de houding van de overheid tegenover vreemde landlopers. Deel 2 - Meert, Kris (Gent, 1984)
"Kris Meert BMLIKThesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie."