fo022086: Anseele-feesten
"Zwart-witfoto van leden van de gemeenschappelijke actie nagenietend van de Anseele-feesten in de tuin van St. Christophe (Deurle) op 27 juni 1948. We herkennen o.a. Louis Major en echtgenote, Max Buset, Edward Anseele, Tinne Hannick en A. Verspeeten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"