fo014635: Schoolstrijd
"Zwart-witfoto van een pop voorstellend Leo Collard met allerlei pancartes met scheldtirades, Kak of gene kak de pot op, Kollaar Oemvaar, gemaakt door katholieke tegenstanders in Rotselaar, 21 maart 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"