vl000361: Confédération Générale des Pensionnés de Belgique - Beaudoux, M.
"Vlag van de Confédération Générale des Pensionnés de Belgique Fédération de Charleroi, 44-47. Op een rood veld, aan de broekzijde: twee bejaarden, een man en een vrouw reiken elkaar de hand. Erboven: de naam van de organisatie. Aan de vluchtzijde: de plaatsnaam en twee jaartallen. Franjes in de Belgische driekleur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"