af008815: 20 jaar FWH - FWH; Vanoutryve, Fernand (1997)
"Affiche uitgegeven in 1997 door FWH met als trefwoord holebi.Tekening halve maan, glimlachend.Tekst: 20 jaar fwh 20 december '97 19u. exclusieve veiling bekende Vlamingen verkopen hun mooiste stukken & kuren voor het processenfonds van de fwh CULTUREEL WIJKCENTRUM ST.-ANDRIES ST.-ANDRIESPLAATS 24 ANTWERPEN 22u. lesbian & gay night uitreiking homofolieprijs '97 & homofobieprijs '97 & verrassingsoptreden ZAAL HARMONIE MECHELSESTEENWEG 216 ANTWERPEN * dit is een organisatie van de federatie werkgroepen homoseksualiteit * fwh@innet.be * http://www.innet.be/fwh * verantw. uitg. F. Vanoutryve * Vlaanderenstraat 22 * 9000 Gent * vvz art 198 bis *. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"