fi000805: SOM - Sociale Zekerheid - SOM; Van de Winckel, Jacky; Verstraete, Mario; Panier, Koen
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 6 november 1995. Een studiogesprek met Frank Vandenbroucke over de sociale zekerheid. Journalisten zijn Drik De Wilde (De Morgen) en Leo Marynissen (Het Volk)."