af005106: Badi Assad, Braziliaanse gitariste en zangeres - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een concert van Badi Assad. Tekst: Badi Assad, Braziliaanse gitariste en zangeres. Vrijdag 25 april 2008 - 20u30. € 12 vvk - € 15 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be - www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"