af007286: Homoseksueel/lesbisch ouderschap - FWH (1989)
"Affiche uitgegeven in (1989) door de Federatie Werkgroepen Homofilie (FWH) voor een informatiedag over ouderschap. Afbeelding: tekening van twee baby's. Tekst: HOMOSEKSUEEL/LESBISCH OUDERSCHAP INFORMATIEDAG 19 MAART 13.30-18.00 U ELCKER-ICK ANTWERPEN BREUGHELSTRAAT 31-33 kinderen zijn ook welkom en voor de kleinsten is er een opvang voorzien. organisatie: projektgroep HOMOFILIE EN OUDERSCHAP i.s.m. FEDERATIE WERKGROEPEN HOMOFILIE vzw. inlichtingen: F.W.H.-sekretariaat, Dambruggestraat 204, 2000 Antwerpen, tel.: 233 25 02 of 232 70 64. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"