af015978: Fototentoonstelling door fotogroep Brandpunt 23: Krottentocht - Brandpunt 23
"Affiche uitgegeven in 1999 door Brandpunt 23 voor de fototentoonstelling Krottentocht. Afbeelding: een man die uit een krotwoning komt. Tekst: Fototentoonstelling Door Fotogroep Brandpunt 23. Krottentocht. Leegstand Antwerpen. In het badhuis Burchtgracht Antwerpen. Opening 1 mei 1999 om 13.00u. Openingswoord van Patsy Sörensen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"