fo020638: Schoolstrijd 1955
"Zwart-witfoto van een CVP-optocht van de afdeling Adegem te Eeklo. CVP-protest tegen de hervormingen van Collard in het onderwijs. Eeklo, 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"