Liberalisme, socialisme en katholieke staats- en maatschappijleer. Deel I : Katholieke staats- en maatschappijleer : Boek 3 : vrijheidssysteem en sociale ordening in de geschiedenis - Aalberse, P.J.M. (Leiden: Futura, 1911)
"vrij bewerkt naar Heinrich Pesch, S. J., door P.J.M. Aalberse Bibliotheek E. Anseele"