Oosteuropese homojongeren volop aan het emanciperen : Kroatië heeft dringend hulp nodig - van der Vorst, Peter (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Peter van der Vorst Fonds Suzan Daniel (FSD)"