De Rode Valken-mars [Bladmuziek] : naar het Oostenrijkse Rode Valkenlied - Stuiveling, Garmt ([S.l.]: AJC)
"Op titelpagina : ter herinnering aan de dag, waarop je als Rode Valk werd ingewijd. - Toonsoort: - Delen: Marchtempo"