af002393: MJA tof zeg - MJA (1985)
"Affiche uitgegeven in (1985) door Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) voor propaganda. Afbeelding: tekening van het MJA-logo en tekening van een vuist met opgestoken duim (OK). Tekst: mja TOF ZEG. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"