af006285: Verdedig loon en werk - KPB; Withages, Jaak (1976)
"Affiche voor de verkiezingen van 1976. Foto: 2 mannen en 2 vrouwen in werkkledij en de bij hun werk horende voorwerpen. Tekst: Verdedig loon en werk. Stem kommunist KPB. VRIJ VAN ZEGEL - Gemeenteraadsverkiezingen 10.10.1976. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"