te004088: Menschelijke rechters I - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/01/12))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een rechter die heel gemoedelijk tegen een dankbaar koppel spreekt. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 12 januari 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"