pr000081: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend een spook dat een wapen vasthoudt. Vooraan op het wapen staat het dollarteken. Rechts onderaan : de Amerikaanse vlag. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"