af017964: De Vredekring 100 jaar jong. Feest van Marianne. Grote feestmarkt - De Vredekring
"Affiche uitgegeven in 1981 door harmonie De Vredekring Deurne voor hun 100-jarig bestaan. Tekst: DE VREDEKRING 100 jaar jong. FEEST VAN MARIANNE. SINT-JANSPLEIN te Antwerpen. Vrijdag 8 mei 1981 vanaf 16 uur GROTE FEESTMARKT in samenwerking met de Algemene Markthandelaarsvereniging. ZATERDAG 9 MEI 1981: 13 uur: PROVINCIAAL MUZIEKFESTIVAL. 19 uur: avondconcert. 20 uur: SHOWAVOND met dansgelegenheid. ZONDAG 10 MEI 1981: 11 uur: majorettenfestival. 14 uur: NATIONAAL MUZIEKFESTIVAL. DOORLOPEND: animatie in en om de feesttent en historische tentoonstelling. ZONDAG 17 MEI 1981: 10 uur: vertrek MARIANNEMARS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"