af010686: Europa met oog voor de wereld. Vlaamse Vredesweek 1992 - Forum voor Vredesactie; HUWECO; Medische Vereniging voor de Preventie van een Atoomoorlog; Pax Christi Vlaanderen; VAKA-OCV Vlaamse Vredeskoepel; Vrede; Dens, Guy
"Affiche uitgegeven in 1992 door het Forum voor Vredesactie, de Humanistische Werkgroep voor Conflictstudie (HUWECO), de Medische Vereniging ter Preventie van een Atoomoorlog, Pax Christi Vlaanderen, het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens-Overlegcentrum voor de Vrede (VAKA-OCV) en vzw Vrede voor vrede. Afbeelding: een meisje, een man met bril, een oudere vrouw en een man met een jongetje in de armen. Tekst: EUROPA MET OOG VOOR DE WERELD. vlaamse vredes week 28 september - 4 oktober 1992. FORUM VOOR VREDESAKTIE Van Elewijckstraat 35, 1050 Brussel - 02/648 75 83. HUWECO - HUMANISTISCHE WERKGROEP VOOR CONFLICTSTUDIE Lange Leemstraat 57, 2018 Antwerpen - 03/233 70 32. MEDISCHE VERENIGING TER PREVENTIE VAN EEN ATOOMOORLOG Martelaarsplein 21, 1000 Brussel - 02/218 71 09. PAX CHRISTI VLAANDEREN Italiëlei 98A, 2000 Antwerpen - 03/225 10 00. VAKA-OCV Breughelstraat 31, 2018 Antwerpen - 03/381 15 05. VREDE vzw Knokkestraat 44, 9000 Gent - 091/21 18 39. Bijlage bij Vrede, HUWECO-Nieuwsbrief, Mag. voor Vredesaktie, Nieuwsbrief, Vredeskrant en PCV-Intern, aug-sept 1992. VU: GUY DENS - G. GEZELLESTRAAT 71 - 2300 TURNHOUT - FOTO: WERELDMEDIATHEEK. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"