fo014156: Wielersport - Pans, Frans
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van Freddy Maertens met zijn supporters na een overwinning bij de nieuwelingen of liefhebbers, jaren 1960. Groepsfoto. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"