af005958: Veilig op stap. 4 Duurzaam op weg… - Verenigingen voor Verkeersveiligheid; Vlaamse Wandelfederatie
"Affiche uitgegeven in 2013 door de Verenigingen voor Verkeersveiligheid en de Vlaamse Wandelfederatie voor verkeersveiligheid. Tekst: Veilig op stap. Mijn wandelclub, een ster in verkeersveiligheid! Op weg naar een verkeersveilige viersterren-club. 4 Duurzaam op weg… Wandelen is genieten, daar hoeft niemand ons van te overtuigen. Maar ook de verplaatsing van en naar het wandelplezier kan echt deugd doen. Goed nadenken over hoe we die afstand willen overbruggen zorgt voor heel wat voordelen. We kunnen immers zelf bepalen wat de beste optie is voor onze portefeuille, onze en andermans gezondheid en het klimaat. Misschien is de startplaats van die aankomende wandeltocht op fietsafstand of goed bereikbaar met het openbaar vervoer? Kiezen we toch voor de auto, dan kan je het aantal wagens én verbruikte brandstof beperken door samen te gaan rijden. Proficiat! Werd jouw wandelclub een echte viersterren-club? Ontvang dan jouw beloning op de nieuwjaarsreceptie 2014. Sterren te kort? Die kan je nog tot eind 2013 behalen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"