De Russische en de Duitsche revolutie : verslag eener rede, gehouden voor de afdeling Amsterdam van de Communistische Partij in Nederland - Wijnkoop, D.J. (Amsterdam: Spartacus)
"door D.J. Wijnkoop Bibliotheek François Vercammen"