fo007043: Englebert Truyens overhandigt de nieuwe vlag van de Algemene Centrale
"Zwart-witfoto van Englebert Truyens die de nieuwe vlag van de Algemene Centrale overhandigt, 27 februari 1957. Opschrift achteraan: Truyens Engl. nat. secretaris van de Algem. Centrale. Overhandiging van de nieuwe vlag van de Algemene Centrale door de Nationale secretaris Engl. Truyens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"