fo019474: Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek, ALR
"Zwart-witfoto van het verrijden van een onderdeel, een grote rode metalen pijl, voor het antistortmonument. Aktiegroep Leefmilieu Rupelstreek (ALR). 1983, Rumst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"