fo008500: Toespraak van André Renard op een congres van de CMB - Vandercam, Serge
"Zwart-witfoto van de toespraak van André Renard op het 45ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) te Brussel, 2 tot 4 juli 1954. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"