dip000054: Communistische Partij van België, André De Smet (1955)
"Communistische Partij van België. Hulde aan de pioniers der partij in West-Vlaanderen. Het Centraal Comité der Communistische Partij brengt hulde aan kameraad De Smet André voor zijn jaren van getrouwheid en opoffering voor de Partij en de werkende klasse. Brugge, 17 juli 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"