af017447: China avond - Instituut Emile Vandervelde (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door het Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor een filmavond over China in Schoten. Tekst: INST. E. VANDERVELDE SCHOTEN. VRIJDAG 18 november '83 – 20 h. CHINA AVOND. Feestzaal Volkshuis St. Cordulastraat 19 – Schoten. FILM: REISINDRUKKEN OVER CHINA. — Chinese versnaperingen ter kennismaking aangeboden — Aanwezigheidstombola. INKOM: 80 fr. C.J.P. en plus-3-pas: 50 fr. Kaarten te kopen bij bestuursleden lokaal volkshuis – K.A. M.Gilis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"