pk002627: Natuurvriendenhuis en Vakantiecentrum Heidebloem in Waasmunster
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het Natuurvriendenhuis en Vakantiecentrum Heidebloem in Waasmunster. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"