ls000430: Dieu ça se fait prier - Wilchar
"Linoleumsnede op geelbruin geprepareerd papier met de afbeelding van de tekst 'Dieu / ça se fait prierer' in een decoratief kader. Linksonder Wilchars merkteken, rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"