fo022084: Crommen, Gaston - Inbel
"Zwart-witfoto van Gaston Crommen als lid van de Belgische Persbond tijdens een bezoek aan het Belgisch Instituut in Groot Brittanië, dit instituut staat onder leiding van Jean Nieuwenhuys. Januari 1945. Zittend links, Jos Van Eynde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"