te004157: Dat is geen regiem meer, maar een kuur II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/05/06))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend 4 schilden met op elk een tekening: een bot, een kan, wolken (lucht), een pomp voor water. Daarboven in een banderol met tekst: Ersatz über alles. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 6 mei 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"