af017455: Inst. E. Vandervelde viert haar 10e betaalbare kunst voor thuis - Instituut Emile Vandervelde; Dieltjens, Raymond (1993)
"Affiche uitgegeven in 1993 door het Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor de tentoonstelling Betaalbare kunst voor thuis in Schoten. Tekst: INST. E. VANDERVELDE viert haar 10e betaalbare kunst voor thuis. ZAT. 29 MEI 14 – 18u ZON. 30 • MA. 31 10 – 18u KASTEEL VAN SCHOTEN. TOEGANG VRIJ. v.v.z. verantw. uitg. R. Dieltjens Tulpenlaan 6 Schoten. Reclametekst: BANK VERZEKERINGEN ASLK we doen met u mee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"