af002798: Hulde aan kameraad Mao Tse Toeng. Revolutionaire leider van de arbeidersklasse van de hele wereld - AMADA; De Roeck, Marie Louise
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1977 door Alle Macht Aan de Arbeiders (AMADA) voor een eerbetoon aan Mao Zedong. Tekst: Hulde aan kameraad Mao Tse Toeng. Revolutionaire leider van de arbeidersklasse van de hele wereld. AMADA. Ver. uitg.: M.L. Deroeck, Van Peltstraat 62, Antwerpen 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"