af000135: Franco asesino. Salvemos/sauvons/redt Garmendia & Otaegui - Comité Eva Forest; Gheude, Michel
"Affiche uitgegeven in 1975 door het Comité Eva Forest tegen de Spaanse Staat. Tekst: Franco asesino. Salvemos/sauvons/redt Garmendia & Otaegui. Manifestation samedi 6.9.75 17h30 Parvis de St. Gilles Bruxelles. Comité Eva Forest. Ed. resp.: Michel Gheude - chaussée de la Hulpe 194 - 1170 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"