637.7.2.50: Tissage Alphonse Favril
"Collection: Martens Albert; Level of description: Sub-series; Series: 637.7.2: Onderzoek in opdracht van de Belgische Dienst voor het Opvoeren van de Productiviteit (BDOP) naar het personeelsverloop in de textielsector"