fo027102: Project NCOS 2447-Geïntegreerd ontwikkelingsprogramma in Rabylom, Mindanao, Filipijnen. Een realisatie van ASPD - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2447; Kleurenfoto, van een personeelslid dat certificaten van rentmeesterschap bij sommige leden van de Rabylom-gemeenschap uitdeelt. Project NCOS 2447-Geïntegreerd ontwikkelingsprogramma in Rabylom, Mindanao, Filipijnen. 1990-1998- Een realisatie van ASPD. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Geïntegreerd ontwikkelingsprogramma in Rabylom, Mindanao; Series: Projectnummer: 2447; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Geïntegreerd ontwikkelingsprogramma in Rabylom, Mindanao; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"