Infodossier leerlingen zonder wettig verblijf : een juridisch antwoord op de meest voorkomende vragen - Matthys, Geert; Laget, Rachel; Debosscher, Tine (Gent: ODiCe; Brussel: VMC, 2009)
"Samenstelling: Geert Matthys, Rachel Laget, Tine Debosscher"