af001706: Gymclub De Dageraad Wilrijk presenteert haar 45e gymshow Gym Nouveau - Gymclub De Dageraad Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1998 door Gymclub De Dageraad Wilrijk voor hun 45e gymshow Gym Nouveau. Afbeelding: turner op het paard. Tekst: Gymclub De Dageraad Wilrijk presenteert op zaterdag 14 maart 1998 haar 45e gymshow Gym Nouveau. Sporthal, Kon. Elisabethstraat Wilrijk. Deuren: 18u30. Aanvang: 19u00. Kaarten: VVK: 125,- BEF. Kassa: 150,- BEF. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"