fo011157: Studentenbetoging tegen De Croo - Rol; R. & J. Van Der Sijpt (1976)
"Zwart-witfoto van een studentenbetoging tegen het beleid van minister van Nationale Opvoeding Herman De Croo, 1976. Opschrift op spandoek: Neen aan de anti-sociale regering. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"