af008104: De grote dokstaking: 20 jaar later - PVDA; Eligius, Marie-Rose (1993)
"Affiche uitgegeven in 1993 door de PVDA ter herdenking van de grote dokstaking in 1973. Afbeelding: 2 zwart-witfoto's van stakers en 6 fotootjes van stakingsleiders. Tekst: 1973-1993 DE GROTE DOKSTAKING: 20 jaar later. op ZATERDAG 22 MEI om 19.30 uur zaal VREDE, Dambruggestraat 223, Antwerpen. Inkom 50 F. Film van Jaak Withages over de staking - dia's - ... EEN HISTORISCHE STAKING! Eén van de grootste sociale konflikten na de wereldoorlog. (GVA 3/4/93). Die VETERANEN van '73 zullen er zijn. Dolf Kerschaver. Frans Wuytack. Luk Vervaet. Wies Deschutter. Door De Groof. Annie Truyens. Piet Ceulemans. Moderator: Frans Vanbelle. Organisatie: PVDA-HAVENKERN, Mutsaertstraat 21, 2000 Antwerpen - tel. 03/225.28.93. i.s.m. Imast. Ver. uitg. M.R. Eligius, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"