fo025248: Vieille Montagne Balen - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van de uitslag van het referendum gehouden in Vieille Montagne in Balen, juni 1985. Op het bord is ook een krantenartikel vastgemaakt met titel: VM-arbeiders staken om winstpremie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"